Tradiții importante de Luna Plină. Toată lumea trebuie să facă asta pentru a avea noroc

Luna Plină este unul dintre cele mai importante fenomene astrologice ale anului, care marchează semnficiativ vieților noastre. Pe 7 Ianuarie, oamenii cunosc din nou un astfel de eveniment și vor avea parte de schimbări importante după această zi. Vezi ce te așteaptă și află ce nu ai voie să faci de Lună Plină în Rac pentru a te feri de ghinion și ce trebuie obligatoriu să faci ca să-ți meargă bine.

Schimbări de Lună Plină
Luna Plină este un eveniment important, care aduce cu sine o mulțime de surprize, plăcute sau mai puțin plăcute. Luna Plină este un moment al încheierilor, un moment în care o situație ajunge la apogeu și se culeg roadele, un moment în care se încheie un capitol pentru a face loc altuia să se deschidă.

În această perioadă, avem tendința de a lua decizii importante cu privire la începutul unei noi relații sau implicare în proiecte importante, însă trebuie să înțelegeți că atenția este cea mai importantă. Nu vă aventurați și analizați orice decizie vreți să luați, pentru că ne așteaptă evenimente neprevăzute.

Tradiții de Lună Plină
Magia neagră şi închinarea la diavol sunt, se zice, activităţi obişnuite în nopţile cu Luna Plină. Trebuie să avem grijă cu cine luăm contact și cu ce persoane ne împrietenim în această perioadă, pentru că nu toată lumea are gânduri bune cu noi și s-ar putea să avem parte de surprize mai puțin plăcute.

Conform tradiției, se spune că cei născuți de lună plină nu vor duce lipsă de nimic și vor avea parte de multe lucruri bune de-a lungul vieții. Copiii înțărcați de lună plină vor fi mai norocoși și se vor descurca cu toate, pentru că acest eveniment chiar face miracole pentru ei.

Comportamentul oamenilor și animalelor se modifică și el. Oamenii devin mai irascibili în această perioadă și se vor observa ușor schimbările comportamentale. În plus, animalele pot deveni mai agresive cu alte animale, dar și cu oamenii, cu stăpânii.

În astfel de zile se merge la biserică cu toată familia și pentru ca preotul să le citească și să le atingă creștetul. Astfel, cei mai vor fi feriți de boli și sărăcie, iar cei mici vor avea o minte luminată și le va placea școala.

În timpul Lunii Pline, evită certurile cu cei dragi și cu prietenii. Relațiile distruse acum nu se vor mai repara niciodată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata