Transformarea e bulversanta. Treci pe langa ea pe strada si n-o mai recunosti:

O gramada de ani a fost vedeta stirilor de sport de la ProTV! Raluca Arvat s-a retras insa de la pupitrul acestora in urma cu trei ani, dupa o ultima perioada in care a fost una dintre cele mai indragite vedete ale postului din Pache Protopopescu. Ce face acum si cum arata prima femeie de la o televiziune care a prezentat stiri de sport?

Raluca lucreaza la televiziunea nationala, are un look nou si poarta ochelari de vedere!

Raluca Arvat a reusit sa-si impuna semnatura proprie inclusiv in privinta stilului vestimentar, stirista fiind usor de recunoscut in peisajul media de atunci datorita tunsorilor sale nonconformiste. Stylingul ei asimetric si coafurile cu tepi erau inconfundabile, la fel si zambetul brunetei.

Imaginea Ralucai Arvat era asociata de multa vreme cu stirile din sport cand a decis sa paraseasca trustul din Pache Protopopescu, pentru a se muta la TVR2. Acolo a ales sa prezinte subiecte

generaliste, in cadrul principalului jurnal de stiri. Vedeta a surprins atunci, insa si-a explicat alegerea ulterior, intr-un interviu pentru adevarul.ro, in care povestea ca viata ei s-a schimbat cu totul, scrie viva.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata