Trei bărbaţi încep să danseze pe o melodie cunoscută, dar nu-l rataţi pe tipul din stânga…

Când iubeşti muzica şi dansul, poţi improviza un moment artistic care să le cuprindă pe amândouă deopotrivă. Fundalul muzical asigurat de muzica lui Bruno Mars şi Michael Jackson conferă o notă de bună dispoziţie aplaudată la scenă deschisă de publicul din sala de spectacol.

Cei trei dansatori care apar pe rând pe scenă ajung să prezinte în faţa publicului o coregrafie impresionantă, originală şi care îmbină armonios paşi de dans şi mişcări pline de bună dispoziţie şi amuzament.

Împreună reuşesc să anime atmosfera din sală printr-un stil de dans inedit. Toţi trei se înţeleg din priviri, iar momentul prezentat în faţa publicului este cu totul excepţional. Deşi la prima vedere pare un dans liber, pe parcurs ne dăm seama că fiecare mişcare, fiecare pas sunt bine gândite şi încadrate perfect în coregrafia iniţială.

Pe tot parcursul reprezentaţiei sala freamătă de entuziasm, iar dansatorii de pe scenă dovedesc reale calităţi de veritabili dansatori. Mimica feţelor cât şi gesturile lor amuzante aduc în scenă distracţia la cote maxime. Fără îndoială aceşti dansatori merită pe deplin să le fie recunoscut talentul.

Sursa: Anthony Maywright via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata