„Tribunul” nu suporta prostia si incultura! Scandalul cu aceasta tanara, candidata la parlamentare, a facut o tara intreaga sa rada:))

În anul 2013, Ancuţa Cârcu, care a şi făcut parte din PRM pentru o perioadă foarte scurtă de timp, l-a reclamat pe Vadim Tudor la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru injuriile aduse în cadrul mai multor emisiuni TV

CNCD l-a amendat pe tribun cu 3000 de lei. Acuzat că a încercat să o violeze pe bistriţeanca Anca Cârcu, europarlamentarul s-a dezlănţuit în cadrul unei emisiuni TV şi a spus: „Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezidenţial.(…) Du-te-n m… mă-tii de c…ă!”. Tot în 2013, fosta candidată la parlamentare, Ancuţa Cârcu i-a trimis o scrisoare preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, în care îi făcea cunoscut comportamentul şi limbajul folosit de europarlamentarul Tudor în spaţiul public.

În răspunsul remis bistriţencei, Martin Schulz i-a recomandat acesteia să îl acţioneze în judecată. Bistriţeanca l-a dat în judecată pe Vadim Tudor pentru calomnie, câştigând procesul în anul 2014. Tribunalul Bucureşti l-a obligat pe Vadim Tudor să îi plătească Ancuţei Cârcu daune de 1000 de lei şi să publice sentinţa în două dintre publicaţiile sale: „Tricolorul” şi „România Mare”.

Citeste mai mult: adev.ro/pbjgjz

sursa: www.Adevarul.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata