Tristan Tate e istorie! Cine este noul barbat din viata Biancai Dragusanu? E musculos, tatuat si a dat-o gata pe blondina

Bianca Drăgușanu pare să-și fi găsit marea dragoste! Nu de alta, dar gesturile tandre dintre blondină și un bărbat în compania căreia își tot petrece majoritatea timpului… o dau de gol pe fosta prezentatoare TV!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, bărbatul care i-ar fi cucerit inima vedetei… își petrec majoritatea timpului împreună! Cei doi s-au distrat pe cinste sâmbătă, în Nuba, iar fosta prezentatoare TV nu s-a ascuns și a publicat mai multe filmulețe cu Alex Bodi pe contul ei de Instagram. Iar… la rândul său, bărbatul s-a fotografiat în incinta complexului în care locuiește Bianca, dar și în mașină cu vedeta. Însă… cireașa de pe tort a fost publicarea unei fotografii în care cei doi se țineau de mână. Chiar dacă stăteau cu spatele la camera de fotografiat, se putea observa cu ușurință că cea pe care o ține Alex Bodi de mână este nimeni alta decât… Bianca.

Au tot existat zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu îi transmite mesaje subliminale fostului ei iubit, Tristan Tate, iar vedeta a hotărât să lămurească situația.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata