Tristan Tate era imatur, iar Victor Slav a dezamăgit-o, dar Alex Bodi încă este în viața ei, deși s-au certat de multe ori cu scandal. Blondina a spus adevărul. De ce s-a întors în brațele afaceristului

Bianca Drăgușanu a povestit, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, cum și când l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Alex Bodi.

Loading...

Vedeta a oferit detalii despre cum a început povestea sa de dragoste cu Alex Bodi. „Tristan Tate era imatur și mult prea dornic de afirmare. Alex nu e așa, nu și-a dorit deja. Undeva la sfârșitul lui august ne-am cunoscut la mare într-o gașcă de prieteni. Am făcut un accident cu mașina și am început să vorbim pe Instagram, i-am povestit.

I-am cerut niște sfaturi. M-a ajutat cu reparația mașinii, mai mult decât atât, mi-a lăsat mașina lui. Puțină lume face chestia asta, în momentul acela am mai sunat niște persoane și nu m-au ajutat. Eu l-am sunat foarte speriată (n.r. pe Victor Slav) și el n-a reacționat conform așteptărilor mele, am fost foarte dezamăgită, cu toate că suntem prieteni și acum ne înțelegem mai bine.

Am început să ne vedem, să povestim. Avem multe lucruri împreună, mergem la sală împreună, mâncăm aceleași lucruri și avem un trecut asemănător. Amândoi ne-am zbătut să ajungem unde suntem acum. Eu eram bombardată cu tot felul de bârfe, dar nu cred ce spune lumea. Nu legate de familie”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste continuarea AICI

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *