Un asa DANS sigur nu ai vazut

Miscarile lor te vor lasa cu gura cascata…
Dans Lezginka este cel mai popular dans între popoarele din Caucaz. În ea există har, mișcări și atacuri care să demonstreze curajul și spiritul artistului clare și precise. Acest dans este destul de vechi.

LEZGINKA DANS: UN PIC DE ISTORIE

Se crede că originea Lezginka Daghestan, de unde a fost prezentat pentru prima dată în lume. Și acum, în Daghestan este cea mai mare școală din lezginka mondială.

Acolo, copiii sunt învățați să danseze acest dans încă din copilărie, acest lucru contribuie la sentimentul lor de ritm (și nu numai de dans, dar, de asemenea, de viață), învață să păstreze postura.

Fiecare popor din Caucaz (și există o mulțime de cantitate) are propriile sale caracteristici distinctive ale acestui dans (cum ar fi mișcarea, costume).
Se crede că lezginka dans predominant de sex masculin. Există o versiune care a dansat inițial războinicii dans Lezginka care, prin foc-dans, alimentate de energie și de tuning la luptă.

TIPURI DE LEZGINKA

Clasificare în funcție de localizarea geografică a oamenilor.

Dagestanskaya lezginka (clasic). Acesta este legătura dintre toate popoarele din Daghestan. Acesta este cel mai comun dans nu este numai în Caucaz, ci și în afara teritoriului său.

Dansurile popoarelor din Daghestan – oameni Kumyk, Dargin, Avar, gergebelskogo, Lezgin, Lak, andine, tabasaranskogo, Akushinsky și alte (total 36).
Putem spune că fiecare națiune care trăiesc pe teritoriul Daghestan, se joacă dansul cu stilul său caracteristic, care, desigur, nu are nimic de-a face cu lezginka clasic.

Diferențele apar peste tot: în ritmul muzicii, costume, mișcări, pași, în caracterul dansului. oameni Lezginka Caucazului de Nord (aici nu este inclus Daghestan).

Acest dansuri caucazieni, cum ar fi cecen Lezginka, Kabardinka (Slama) karachaevka, dans osetin și altele. Dancing din acest grup pot să difere în mod dramatic de la un altul, atât în ​​ritmul muzicii, și de execuție. Scoala de dans în Novorossiysk vă va ajuta să stăpânească acest dans.

Cea mai comună este un dans solo de sex masculin. Dans în performanța sa, ca un foc sau un fulger, acest dans dezvăluie puterea masculină lui, agilitate si indemanare tuturor dansatori.

Adesea, astfel de oameni au concurat.
Există, de asemenea, o femeie și o versiune solo lezginka. Femeile din acest dans simbolizează mișcări line de lebădă arată eleganță și glamour. facilitate de dans

– o mână de plastic, care sunt mijloacele de exprimare a naturii si fata de pace interioara. Dansul în sine nu implică nimic în plus, neautorizate.

Poziția corpului este de așa natură încât ochii ar trebui să fie ușor mai coborâte și capul ridicat.
dans pereche foarte frumos în Caucaz.

Acesta arată bărbați și femei, relații inerente în oamenii din Caucaz. cuplu de dans păstrat la o anumită distanță unul de altul, se deplasează într-un dans într-un cerc.

Omul arată sentimentele sale pentru o fată, respect și sinceritatea intențiilor sale. Acest dans se realizează întotdeauna la nunți mire și mireasă.

În anii treizeci ai secolului trecut, un nou tip de dans – etapa lezginka care presupune performanta de ansamblu. De asemenea, recent, a apărut o altă direcție – l lezginka în performanța originală.

De exemplu, dansurile de benzi desenate, care sunt acum foarte populare. Bit demn de menționat despre costum. Versiunea bărbați este un (strat la un singur rând cu pieptul deschis) cerchez, pantofi

– ichigi caucaziană. În versiunea femeilor – pantaloni, tricou, rochie de top uzura-o singură bucată, cu capul acoperit cu o batistă sau alte articole de acoperit capul.

Cu siguranță putem spune un singur lucru: lezginka – este în primul rând un dans, care arată puterea, agilitatea si abilitatea de dansatori, apoi – un dans al sufletului și plăcerea.

Demonstrarea bărbați și femei curajoase frumusețea și harul – care este caracteristica principală a acestui dans frumos, ceea ce îl face unic și irepetabil, printre multe alte stiluri de dans.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata