Un bărbat a pus în mijlocul străzii o grămadă de monezi în valoare de 1.500 de RON ca să vadă cum reacționează oamenii care trec pe lângă ele. E incredibil ce a descoperit

Ce s-ar întâmpla dacă ai “scăpa” 1.500 de RON în monede lângă un canal din capitală?

Asta s-a întrebat un om curios din Londra care și-a propus să afle.

Jamahl McMurran, gazda AirBnB, și invitata lui Lana Mesic, o artistă din Croația, au pus în practică acest plan într-o zonă din Londra.

Celor doi ”le-au scăpat” 300 de lire în monezi, au plasat o cameră și au așteptat să vadă ce se întâmplă. Iar rezultatele au fost extrem de amuzante.

In timp ce unii s-au minunat când au văzut grămada mare de monezi și au făcut poze cu ea, alții nu au putut rezista tentației și și-au băgat în buzunar cât au putut de multe.

Unui bărbat clar nu i-a venit să creadă norocul care a dat peste el așa că a luat câteva monezi și apoi și le-a aruncat peste umeri.

Din păcate, grămada a fost hăcuită de doi hoți oportuniști care au luat toate monezile.

CITEȘTE ȘI: Mama i-a cumpărat mâncare unui om amărât fără casă, dar apoi el i-a strecurat în haină un bilețel cu o mărturisire șocantă. Uite ce voia să facă bărbatul în ziua aceea:

Într-o zi un elev și mama lui, Casey, au observat un om fără adăpost care aduna monede de pe jos la marginea drumului. Din întâmplare, în aceeași zi, mama și bărbatul s-au întâlnit în același magazin, dar ce li s-a întâmplat apoi le-a schimbat viața amândurora.

Iată ce povestește Casey pe Facebook: ,,L-am văzut intrând în magazin numărându-și monedele pentru a cumpăra ceva și dintr-o dată am avut impulsul de a intra în vorbă cu el. Am vorbit cu el iar și iar deși el nu prea avea chef. Mi-a spus multe despre oameni, povestea că de obicei oamenii sunt mereu răi cu el fiindcă nu are casă, că a ajuns așa din cauza drogurilor, că urăște persoana care a devenit, că și-a pierdut mama în urma cancerului, nu și-a cunoscut niciodată tatăl și că tot ce vrea este să devină cineva de care mama lui ar fi mândră.

Când a trebuit să plec a zis să aștept puțin, voia să îmi scrie ceva ca să citesc mai târziu. Apoi mi-a întins un bilețel mototolit, cerându-și iertare pentru scrisul urât, îi tremurau mâinile. Apoi a plecat”.

Când Casey a citit biletul s-a cutremurat, uite ce-i scrisese omul: ,,Voiam să mă omor azi, dar din cauza ta acum nu mai vreau. Mulțumesc mult, om frumos”.

Această poveste dovedește că actele cele mai mici prin care ne arătăm bunătatea pot schimba vieți! Distribuie această poveste minunată, dacă vrei o schimbare în lume!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata