UN BARBAT A RENUNTAT LA FAMILIE SI COPII PENTRU CA S-A INDRAGOSTIT DE O PAPUSA

Povestea incredibila a unui barbat de 61 de ani a ajuns sa faca inconjurul internetului si sa socheze pe toata lumea. Acesta a renuntat la familie si s-a dedicat cu totul unei…papusi gonflabile.

Senji Nakajima, in varsta de 61 de ani, si-a parasit familia si traieste cu marea sa iubire, papusa gonflabila Saori. Totul a inceput in urma cu 6 ani cand din cauza serviciului, la o distanta de 173 de kilometri de casa, si-a cumparat papus gonflabila pentru a-si satisface nevoile sexuale.

Dupa cateva luni de „relatie”, Senji s-a indragostit nebuneste de Saori si a inceput sa o vada mai mult decat un simplu obiect sexual.

„Nu o mai folosesc doar in scopuri sexuale. Chiar m-am indragostit de ea. Nu imi cere bani si nici nu ma insala. Pentru mine, Saori este mai mult decat o papusa de silicon.  Este partenera perfecta cu care impart cele mai frumoase momente si imi imbogateste viata”, a spus japonezul.

Acesta, impreuna cu marea lui iubire, s-a mutat intr-un apartament din Tokyo. Desi nu este divortat, Senji a renuntat sa mai mearga acasa la sotie si isi dedica tot timpul papusii iubite, spun cei de la click.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata