Un bărbat care a fost orb întreaga viață își vede soția și fiica pentru prima dată

Tatăl, pe nume Daniel, așteaptă cu mult entuziasm să-și deschidă ochii, după o un transplat reușit de cornee. În timp ce fiica lui îl încurajează că face o treabă bună, el o vede pentru prima dată. Este stupefiat.

Un bărbat orb a avut parte de unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa lui. Omul a reuşit să-şi vadă fiica după 21 de ani.

Bărbatul a fost supus unui transplant de cornee, iar rezultatele au fost favorabile. Omul era extrem de emoţionat înainte de momentul cu pricina şi spunea că abia aşteaptă să-şi vadă cele mai dragi fiinţe.”Aș putea în sfârșit să-mi văd soția și fiica”, spunea el.

Acum dupa de 21 de ani de intuneric, el si-a putut vedea sotia si fiica sa. Datorita stiintei medicale, medicii au fost capabili sa ii faca un transplant de cornee, care i-a permis sa vada din nou. Cand a vazut pentru prima data lumina, el a fost un pic socat.

Dupa 21 de ani, in cele din urma el a putut sa isi vada iubirea vietii lui. Acesta si-a vazut fiica pentru prima data de cand s-a nascut.

Din fericire pentru el, operaţia a decurs ca la carte, iar omul şi-a recăpătat vederea. Şi momentul în care şi-a văzut fiica a fost unul extrem de special. Bărbatul a început să plângă şi a spus că este mult mai frumoasă decât îşi imagina.

Strigă ‘WOW’, uimit fiind că, după 21 de ani, poate vedea din nou lumea care îl înconjoară. Cel mai emoționant moment se petrece atunci când o descrie pe fiica lui „mai frumoasă decât și-ar fi putut imagina”. Nu e clar unde a fost filmat filmulețul, desi comentariile de pe youTUBE sugerează că este vorba de un spital particular din Statele Unite.

Bărbatul pe nume Daniel și-a văzut pentru prima dată soția și fiica, iar momentul a fost filmat și postat pe YouTube. Pacientul a fost copleșit de emoții și a început să plângă, la fel ca cele mai dragi femei din viața sa.

„Sunteți mult mai frumoase decât mi-am imaginat”, le-a transmis americanul soției și fiicei lui.

Vezi aici IMAGINILE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata