Un barbat sarac s-a indragostit de o tanara bogata si a cerut-o de sotie. Ea l-a refuzat, iar dupa 10 ani s-au intalnit…

Un baiat sarac era indragostit de fiica unui barbat foarte bogat. Intr-o zi, tanarul a cerut-o pe fata de sotie, iar aceasta a spus:

“Hei! Asculta, salariul tau lunar este cat primesc eu in fiecare zi pentru cheltuiala… Cum as putea sa ma casatoresc cu tine? Cum te-ai putut gandi la asa ceva? Eu nu te pot iubi, asa ca uita de mine si casatoreste-te cu cineva de nivelul tau.”

Timpul a trecut si tanarul tot nu reusea sa isi scoata din cap imaginea ei… dupa 10 ani, s-au intalnit din intamplare pe strada.

Femeia a fost prima care a vorbit: “Ce mai faci? Eu sunt casatorita si stii ce salariu primeste sotul meu? 15.000 de dolari pe luna! Iti vine sa crezi? Si este si foarte inteligent!”, scrie kudika.ro.

Lucrurile s-au schimbat și nu prea. Majoritatea bărbaților sunt în continuare atrași de formele voluptoase și liniile curbate, în timp ce femeile sunt atrase de cei mai buni vânători. Iar cum existența umană s-a mutat fizic din mediul sălbatic și și-a creat propria junglă, modalitatea de apreciere a vânătorului modern s-a schimbat și ea. Lupta pentru hrană nu se mai duce în mod necesar în plan fizic, printre capcane și animale sălbatice, iar formele sale sunt din ce în ce mai specializate, toate raportându-se la un singur etalon: aspectul financiar.

Așadar, unele femei preferă bărbații cu bani nu pentru banii în sine, ci pentru ceea ce spun ei despre posesor și posibilitățile pe care finanțele le oferă, pentru semnificația pe care ele o atribuie banilor. Deși potența financiară nu este un etalon și pentru alte calități ale unui bărbat, ea nefiind o condiție a inteligenței sau altor trăsături și aptitudini, statutul financiar se atașează în mintea unei femei receptorilor pentru securitate și consevare, la fel de bine cum sânii mari și posteriorul bombat se atașează receptorilor similari din mintea masculină.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata