Un bărbat umbla 6 ore spre lucru şi înapoi acasă

Încercarea de a găsi un loc de muncă bun poate fi o sarcină destul de dificilă. Petreceți orele asigurându-vă că CV-ul dvs. este corect, apoi completați o cantitate inimaginabilă de aplicații.

Și dacă sunteți suficient de norocoși pentru a fi luați în considerare, mai este interviul în care trebuie sa explicați de ce meritați slujba. Este un proces stresant. Din păcate, oamenii care sunt fără adăpost în căutarea unui loc de muncă o duc mult mai rău.

Încercarea de a găsi un interviu, de a avea haine curate și de a obține un dus în prealabil sunt doar câteva dintre luptele prin care trec. Acest om fără adăpost a fost absolut hotărât să obțină un loc de muncă și nu veți crede ceea ce a trebuit să îndure pentru a face acest lucru.

La fel ca milioane de americani, Paulo Maurice Young își căuta un loc de muncă.

Căutarea unui loc de muncă este de obicei un pic de luptă, dar Maurice a avut-o puțin mai rău. El era fără adăpost, fără mașină și avea doar un dolar în buzunar.

Paulo a solicitat un loc de muncă în cadrul uzinei de aviație Pratt & Whitney.

Ei au decis că Paulo avea ceva ce căutau, așa că au decis să-i acorde un interviu. Din păcate, Paulo a trăit foarte departe de fabrica și nu a avut cum să ajungă acolo.

El a făcut singurul lucru pe care îl putea face și a mers trei ore la fabrica și cele trei ore înapoi pentru a fi la acel interviu.

Din fericire, interviul său a mers bine și i sa oferit o poziție temporară. Paulo știa că în cele din urmă ar putea deveni un loc de muncă cu normă întreagă, așa că a continuat să facă trecerea de șase ore la și de la serviciu.

Colegii săi au început să observe câteva lucruri despre Paulo, cum ar fi cum hainele lui erau întotdeauna murdare și nu părea să facă duș.

Ei s-au îngrijorat în privința lui, asa că au decis să intervină. “Ei m-au întrebat politicos” Unde locuiești? “Nu am vrut sa le spun la început ca nu aveam adăpost din cauza mândriei.”, a spus Paulo.

Paulo le-a spus în cele din urmă pe colegilor despre situația sa și au știut că a trebuit să facă ceva pentru al ajuta.

“A trebuit să facem ceva, dar ce am putea face? Am sunat imediat și am verificat pe United Way pentru a căuta un loc unde să locuiască. I-am adus adăpost și mâncare în acea noapte “, a spus managerul lui Paulo, Kelly Johnston.

În zilele care au urmat, colegii și-au alăturat forțelor pentru al ajuta pe Paulo.

I-au oferit adăpost, mâncare și un loc pentru a-și spăla rufele. Paulo nu mai trebuia să umble ore întregi pentru a merge la muncă. Datorită hotărârii lui Paulo și a colaboratorilor săi, el a continuat să aibă succes.

Lui i-a fost oferită o poziție full-time cu firma Pratt & Whitney.

Acum, Paulo are un salariu, o casă și o mașină pentru toată munca depusă și dedicarea lui. “El are acea atitudine care te mișcă. Personalitatea lui, zâmbetul lui și asta cred că m-a făcut sa îl plac foarte mult.”, a spus managerul său.

Dorința sa de succes și atitudinea sa pozitivă provine din nevoia de a avea grijă de fiica lui. Paulo a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ajunge la serviciu. Chiar dacă asta a însemnat să umble multe ore în fiecare pe zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata