Un bătrânel a împrăștiat banii pe tejgheaua supermarketului. Reacția casieriței i-a lăsat mască pe ceilalți clienți

Lecție de umanitate din partea unei casierițe. Cum a reacționat femeia când un bătrân care trebuia să-și plătească cumpărăturile, s-a pierdut cu firea, a început să tremure și să se caute prin buzunare.

A scos niște bani care s-au împrăștiat pe tejghea, în fața casieriței și a celorlalți clienți care-și așteptau rândul. Reacția casieriței a fost de neprețuit.

Lecție de umanitate la supermarket
Cu mâinile tremurânde, bătrânul a scos toții banii din buzunar (mai multe monede), i-a împrăștiat pe tejghea și s-a întors spre persoana care aștepta la rând în spatele lui, și a spus că-i oare rău. El și-a dat seamă că o ține pe loc pe casieriță și că le provoacă neplăceri și celorlalți clienți.

Femeia de la casă nu a schițat nicio grimasă, dimpotrivă, a zâmbit senin și i-a spus să se liniștească, a început să adune banii de pe tejghea și să-i numere. Ea a spus:

Nu e nicio problemă, dragule. Îi numărăm împreună.

Gestul femeii l-a făcut pe bătrânel să se liniștească și să-și revină din tremur, iar pe ceilalți clienți care așteptau la rând, i-a impresionat. Când unul dintre ei i-a spus că o apreciază pentru cum a reacționat, casierița a dat o replică emoționantă:

Nu ar trebuie să-mi mulțumești, draga mea. Ceea ce nu este în regulă cu lumea noastră este că am uitat cum să ne iubim unii pe alții, a spus femeia de la casa de marcat.

Caz real relatat pe Instagram
Întâmplarea a fost relatată pe Instagram de către o persoană care a fost impresionată de modul uman în care a reacționat casierița. Da, se pare că am ajuns să ne mirăm când se întâmplă lucruri normale de altfel, când vedem oameni buni, oameni răbdători și toleranți cărora nu le pasă doar de ei.

În tumulul cotidian suntem într-o grabă continuă, aproape că uităm de noi, știm doar ce avem de făcut și cât timp ne-a mai rămas. Ne trăim viața între obiective și zilele trec, la fel și săptămânile care se transformă în ani. Câți dintre noi se cunosc esența a ceea ce ni se întâmplă?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata