Un bebeluș l-a dat de gol pe hoțul care tocmai intrase, de ce a făcut-o e incredibil

Dailytelegraph.com.au, povestește despre modul extrem de inedit prin care o fetiță și-a anunțat mama despre prezența unui hoț în casă!

Rachel Andrews locuiește în Australia și este mama unei fetițe de un an, ea povestește că hoțul a intrat pe ușa din spatele casei, ea dormea și, pentru a-i distrage atenția bebelușului, hoțul se pare că a făcut greșeala fatală: a luat telecomanda și a schimbat programul preferat de desene animate al fetiței! Cartoon Network a fost singura greșeală a hoțului!

Gestul lui a alarmat-o pe fetița care, afectată și implicată la maxim în aventurile unei prințese, a început să plângă din toți rărunchii, trezind-o pe mamă.

Din nefericire, la primul sunet mai puternic al fetiței, hoțul a luat iPhone-ul femeii, un bax de alcool, două pahare dar și un modem de internet, el a lăsat însă laptop-ul de pe masa din sufragerie.

Rachel Andrews a fost îngrozită de apariția hoțului, i s-a făcut atât de frică încât a vomitat imediat după ce s-a trezit, cea mai mare teamă a sa era că hoțul le-ar fi putut ucide pe amândouă!

Prin intermediul unei aplicații, smartphone-ul a fost recuperat, dar poliția încă anchetează furtul, fiindcă făptașul nu a fost încă prins.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata