Un câine cu inima frântă este speriat când este scos din cuşcă

În ciuda faptelor evidente, încă există persoane de pe această planetă care se încăpăţânează să creadă că oamenii nu au un impact major asupra câinilor.

Cum poate fi adevărat acest lucru, când atât de multe animale sunt abandonate fără milă în adăposturile din întreaga lume?

Dintre toate animalele prezente în adăposturi, câinii, care ar trebui să fie cei mai buni prieteni ai oamenilor, sunt şi cei mai abandonaţi. Este pur şi simplu uimitor cum aceşti patrupezi aleg să aibă încredere în noi, chiar şi după ce au trecut prin abuzuri şi neglijenţe grave.

La fel s-a întâmplat şi în cazul acestui câine vârstnic, care deşi a fost abandonat când avea mai mare nevoie de stăpânii săi, nu a refuzat şansă de a ajunge iar în sânul unei familii.

Acest câine frumos, numit Maverick, a fost abandonat de familia sa la adăpostul „Carson Animal Shelter” din Gardena. După ce proprietarii l-au aruncat în acest adăpost, ciobănescul german în vârstă de opt ani a fost atât de devastat, încât nici măcar nu putea să privească alţi oameni în ochi, alegând să se izoleze complet.

Din fericire, el a găsit apoi o familie iubitoare care şi-a dorit să îl adopte şi să-l ducă în noua sa casă, o fermă cu cai, capre, găini şi alţi câini. Acest videoclip reprezintă chiar începutul acestei călătorii minunate. Cu fiecare pas pe care îl făcea alături de noii săi stăpâni, Maverick devenea tot mai încrezător că viaţa sa se va schimba în bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata