Un dans mama-fiica absolut superb

Mama si fiica danseaza Kizomba, iar toti ochii sunt atintiti asupra lor. Fetita imita perfect miscarile mamei, dovada ca cele doua au exersat acest dans pentru a ajunge la asemenea rezultate. Talentul pentru dans s-a mostenit in familia acestei blonde, iar fetita are toate sansele sa ii calce pe urme mamei sale.

Kizomba, cel mai popular dans al momentului

Nu degeaba este un dans care cucereste inimile iubitorilor de dans din absolut intreaga lume. In Europa si America de Nord, dansul a patruns abia dupa anul 2010, dar a devenit cu repeziciune foarte popular. Se danseaza in cluburile de dans latino si la evenimente special dedicate.

Kizomba – scurta istorie

Kizomba s-a nascut relativ recent, in Angola anilor ‘80, in urma unor influente muzicale din insulele Antile si de asemenea popularul stil muzical angolez, Semba. Denumirea kizomba provine din expresia kimbundo care inseamna “petrecere” in Angola. In anii 50/60, oamenii dansau deja Semba si alte dansuri traditionale din Angola.

Multe alte stiluri de dans africane au fost influentate de stiluri de pe alte continente, datorita influentei care s-a manifestat in Angola si in celelalte tari africane, in timpul perioadei de colonizare. Astfel au rezultat stiluri care au combinat ritmuri africane si dansul in perechi importat din lumea europeana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata