Un director din Primăria Tg. Jiu a pus femeia de serviciu să-l spele pe picioare, în birou

Un director din Primăria Tg. Jiu a pus femeia de serviciu să-l spele pe picioare, în birou. Imaginea a ajuns în mediul online şi a stârnit un val de indignare.

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu a fost deseori personaj în relatările din presa locală, care a scris despre atitudinea sa de despot în relația cu sobordonații, aceștia fiind umiliți și jigniți în cel mai josnic mod, fiind de notorietate faptul că două salariate ale DPP au fost luate cu ambulanța de la serviciu și duse la spital pentru îngrijiri medicale, după unele dispute cu Rotaru.

Au apărut acum imagini cu femeia de serviciu care îl spală pe picioare şi îi taie unghiile. Mai mult, scrie scandaldegorj.ro, directorul o obligă să îl şi tundă, al birou.

Imaginile deținute de redactorii Scandal de Gorj îl înfățișează pe Rotaru cu pantalonii suflecați până la ghenunchi, cu un picior la înmuiat, într-un lighean de plastic cu apă, iar cu celălalt picior în poala femeii de seviciu care-i face pedichiura.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata