Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic. Cei care secătuiesc țara scapă mult prea uşor

Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic. Cei care secătuiesc ţara scapă mult prea uşor, sunt cuvintele lui Nicu Covaci , invitat în platoul Realitatea TV, atunci cand a explicat de ce a decis să concerteze din nou în România, după ce o bună parte din viaţă a trăit în exil.

„Ne-am întors acasă zicând că e datoria noastră să ducem steagul mai departe, să încurajăm lumea și chiar speram că s-a schimbat ceva și va fi bine și frumos. Sunt deceptionat, trebuie să spun, poate ca greșesc, nu a reușit nimeni să mă convingă că ne merge mai bine. Incercăm să punem lucrurile la cale și să întărim șira spinării la români. Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic„, a spus Nicu Covaci la emisiunea „Jocuri de Putere”.

Liderul legendarei trupe Phoenix a spus, cu mâhnire în suflet, ce a găsit la revenirea în ţară.

„Ce a pierdut România cel mai scump lucru e omenia – o putem recâștiga? – sunt convins. Dar pentru asta trebuie educație. Părinții au obligația să își educe copiii. Fiecare calcă în picioare pe fiecare. Divide et impera. E o formula veche care funcționează”, mai spune liderul Phoenix.

Iar previziunile sunt sumbre, a mai arătat Nicu Covaci. Artistul a explicat că interesele sunt uriaşe, iar cei care secătuiesc ţara scapă mult prea uşor.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata