Un om fără adăpost îşi încearcă norocul la audiţiile Mexic Got Talent…

Pablo López Morales este un om fără adăpost care locuieşte pe străzile oraşului Mexico City (Ciudad de México) de mai bine de 8 ani. Fără un acoperiş deasupra capului şi fără o familie care să-i fie aproape, o bună parte din viaţă a fost o adevarată luptă pentru el. Într-o zi, un prieten i-a dat un casetofon şi acompaniat de acesta, Pablo a început să cânte în metrou. Restul este istorie.

Deşi apariţia lui pe scena concursului nu anunţa un moment deosebit, imediat cum a început să interpreteze melodia „Old Time Rock and Roll” a solistului Bob Seger, Pablo a atras atât atenţia juriul, cât şi a publicul din platou cu vocea lui puternică şi inconfundabilă.

Registrele grave nu sunt o problemă pentru vocea bine controlată a lui Pablo. Intensitatea şi dezinvoltura cu care a interpretat melodia a impresionat juriul până la lacrimi, iar publicul din platou l-a aplaudat la scenă deschisă.

„Paul, nu am cuvinte, m-ai emoţionat profund, atunci când văd un astfel de moment artistic trebuie să spun că nu mai am cuvinte, îţi mulţumesc că te afli aici”, a spus printre lacrimi Ximena Sariñana.

Pablo López Morales, în vârsta de 43 de ani este cunoscut în ţara lui ca „Talento del Metro (talentul din metrou)”, deoarece le cântă oamenilor din pasiune pentru muzică dar şi pentru a-şi putea asigura existenţa şi traiul zilnic.

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata