Un Pit Bull rănit este salvat dintr-un incendiu, apoi devine el însuşi pompier oficial

Căţeluşul avea arsuri pe aproape 75% din corp, inclusiv pe pernuţele de la lăbuţe. Pentru că nu-şi puteau permite să plătească toate costurile îngrijirii lui, proprietarii lui Jake l-au abandonat pe căţeluş. Din fericire pentru micuţul animăluţ, acelaşi pompier care l-a salvat a decis să-l adopte în momentul în care a auzit teribila veste.

Înconjurat de oameni iubitori de la Departamentul de pompieri Hanahan, Jake s-a recuperat nesperat de repede. El a devenit mascota oficială a Departamentului de Pompieri şi acum merge în şcoli pentru a învăţa copiii despre siguranţă şi ce trebuie făcut în caz de urgenţă. Căţeluşul are chiar şi o insignă şi un certificat care atestă acest lucru pe care l-a semnat cu amprenta propriei lui lăbuţe.

„Am avut planuri mari cu privire la utilizarea lui Jake drept câine de terapie, dar acestea s-au schimbat în momentul în care am decis să ne concentrăm pe formarea lui că „Arson Dog Detection” (câine de detectare a incendiilor), a declarat William Lindler pentru site-ul Bored Panda. Acum este tot timpul alături de salvatorul lui în maşina de pompieri, implicându-se în mod direct în multe acţiuni de salvare. Nu a uitat însă că este un căţeluş normal căruia îi place să se joace cu mult entuziasm şi cu o energie de invidiat.

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata