Un posibil tratament excelent pentru tiroida, inima, sange, oase… pe care il aruncam de parca ar fi un gunoi
Calciul are multe functii importante in corp. Acesta creeaza masa osoasa si previne osteoporoza, dar normalizeaza si functiile nervilor si muschilor, regleaza ritmul cardiac si imbunatateste somnul. Este foarte important pentru sistemul imunitar, par si o piele sanatoasa. Exista multi factori care impiedica absorbita calciului cum ar fi statul in fund excesiv, cafeaua, alcoolul, bauturi carbogazoase. Femeile insarcinate, oamenii in varsta si oamenii care sufera de probleme digestive au probleme cu calciul.
O coaja de ou contine 90% calciu si este o sursa naturala a acestui mineral. Organismul o absorbe usor si datorita compozitiei coaja de ou seama cu tesutul osos uman. In doze mari trateaza simptomele deficientei de calciu si impiedica dezvoltarea osteoporozei. Previne colesterolul mare si presiunea arteriala mare. Pe langa continutul de calciu, coaja de ou contine fier, mangan, cupru, zinc, crom, fosfor, molibden. Doza recomandata este de 1.5-3 g de coaja de ou.
Tratament pentru tiroida – Spalati foarte bine coaja a 8 oua, uscati-le, zdrobiti-le, turnati sucul a 2 lamai pe ele si lasati-le in frigider timp de cateva zile. Cand coaja s-a dizolvat, strecutrati lichidul si amestecati-l cu 1 litru de whisky si 1 kg de lamai. Lasati-l 7 zile pana sa il utilizati. Consumati o lingurita de 2-4 ori pe zi, dupa mese.
Tratament pentru gastrita si ulcere – Amestecati o lingurita de coaja de ou cu o lingurita de zahar si o lingurita de nucsoara. Luati o lingurita din acest amestec timp de 20 de zile, de 3 ori pe zi. Amestecati coaja de ou cu 2 lingurite de suc de lamaie. Cand coaja s-a dizolvat, adaugati 1 decilitru de lapte cald. Trebuie administrat de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Intarirea corpului si curatarea sangelui – Spalat foarte bine cojile a 5 oua, zdrobiti-le si puneti-le in 3 litrii de apa. Tineti amestecul in frigider timp de 1 saptamana si folositi-l ca apa obisnuita. Zilnic beti 2-3 pahare pe zi amestecat cu suc de lamaie.