Un preot beat a adormit si a fost carat langa sicriu pana la cimitir. De necrezut ce a facut acesta cand a ajuns la cimitir

Slujba de preot nu e usoara. O demonstreaza o imagine postata de pe Facebook, cu un preot care trebuia neaparat sa ajunga la o inmormantare.

Preotul apare intins langa un sicriu, intr-o remorca trasa de tractor, pe un drum de tara. Cel care a postat poza pe Facebook spune ca ambii ocupanti ai remorcii dorm, unul somnul de veci, celalalt somnul de betie, potrivit site-ului Slavorum, citat de publika.md.

Cadrul surprinde un cortegiu funerar dintr-un orasel din Serbia, iar autorul fotografiei povesteste ca preotul s-a imbatat si a adormit, dar trebuia sa ajunga la slujba de inmormantare, asa ca a fost asezat in remorca. Cand a ajuns la cimitir, barbatul s-a trezit si a oficiat slujba de inmormantare.

Citeste si:
Un bătrânel nu mai avea nicio rudă și a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii înăuntru a făcut înconjurul lumii!
Un bărbat fără familie a murit și și-a lăsat casa bisericii, oamenii bisericii au fost extrem de emoționați de gest, dar nu aveau idee ce vor descoperi înăuntru: au fost șocați!

Dennis Erickson, în vârstă de 69 de ani, avea o pasiune care îl fascina. Bărbatul nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut copii și cea mai mare parte a banilor lui a mers către lucrul pe care îl iubea cel mai mult pe lume: mașinile.

Lisa Lundstrom, membră a bisericii de care aparținea omul, a fost trimisă să verifice casa, dar când a intrat a fost uimită să vadă o casă plină de mașini. Din perete în perete, de la podea la tavan, bărbatul adunase mii de modele de mașini. Mașinile în miniatură acopereau orice suprafață disponibilă, iar garajul era plin de mașini clasice!

În total existau în casa lui mai mult de 30.000, omul, inginer pensionat, ținuse jurnale detaliate ale achizițiilor și ale modului în care le menținea în starea cea mai optimă.

Preotul a declarat: ,,Cred că folosind darul pe care Dennis ni l-a dat pentru a avea un impact asupra viitoarelor generații este exact modul în care ar fi vrut să fie folosit”.

Imaginile sunt geniale, uite cum arăta casa asta:

https://www.youtube.com/watch?v=fSINTdrsL1c

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata