Un tată își sfătuiește fata cum să-și aleagă viitorul soț. Sfaturile lui sunt o lecție pentru toate femeile. ”5 lucruri contează cel mai mult

Am aflat faptul că tăticii de fete sunt extrem de protectori și își doresc întotdeauna ce-i mai bun pentru fetițele lor.

Bineînțeles că niciun bărbat nu va fi niciodată suficient de bun pentru fetița lor, dar majoritatea visează ca ea să îmbrace rochia de mireasă și să fie fericită alături de alesul ei.

Un tătic ne-a dezvăluit ce i-a spus fiicei sale să caute la un bărbat pe când aceasta era doar o adolescentă rebelă. Întâlnește-te cu bărbatul care te face fericită, dar mărită-te cu cel care te face să râzi.

Un bărbat care te face să râzi până te doare burta merită păstrat. Trăim într-o lume grea și rea. Vei suferi mult, iar dacă vei avea un soț care să te facă să râzi în momentele acelea, viața va fi mai ușor de suportat.

Trebuie să-l vezi supărat, furios, speriat sau bolnav înainte să zici da

Descoperă-i viciile. Nu poți schimba firea oamenilor așa că, ai grijă cum se comportă când e furios sau speriat. Dacă te deranjează comportamentul lui acum, în 5-10 ani o să ajungi să-l urăști. Oricât l-ai iubi nu îl vei putea schimba mai târziu.

Ai încredere în instinctul tău!

Dacă nu te face să te simți în siguranță, nu-i găsi scuze și pleacă. Dacă pune banii înaintea ta, nu merită timpul tău!

Una este să nu îți permită să-ți cumpere ceva scump și alta este să aibă banii în buzunar și să nu îți cumpere o cafea. Dragostea și banii sunt inamici. 62% dintre divorțuri se produc din cauza banilor. Ține minte asta!

Contează foarte mult cum tratează animalele!

Un indiciu important al personalității unui om este felul în care se comportă cu animalele. Așa se va comporta și cu viitorii voștri copii. Copiii sunt frumoși, dar deseori sunt obraznici. Dacă nu va avea răbdare cu animalele, sigur nu va avea răbdare nici cu copiii.

Si cel mai important lucru este ca acel barabat sa fie cu teama de Dumnezeu. Pentru ca atunci cand are teama de Cel de sus nu te va insela, mintii sau va comite alte lucruri nepotrivite cum ar trebuie sa fie dintre relatia sot si o sotie. Deci, fetita mea, trebuie ca acel viitor sot sa se teama de Dumnezeu si sa aibe pe Dumnezeu ca tata, pentru ca altfel tu il vei avea pe Diavol de socru. Nu te grabi si deschide bine ochii!

Dumnezeu sa te ajute fetita mea draga!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata