Un tata si fiica ei canta la chitara, iar fetita este adorabila cand rosteste fiecare strofa

Este vorba despre relația dintre tată și fiica lui. Îmi vine să spun că nimic nu este mai profund și subtil decât această relație. Această relație pregătește fetița să devină femeia de mai târziu. În relația cu tatăl său, aceasta învață să își definească și să își contureze feminitatea.

Modul tatălui de a se raporta la ea este crucial pentru ea, pentru încrederea în sine și încrederea în viață. Tata reprezintă stâlpul de rezistență pentru ea, locul în care se întoarce de fiecare dată și brațele care stau deschise întotdeauna pentru ea, gata să o prindă când se împiedică sau poate să o îndrume cu blândețe pentru a găsi puterea să se ridice singură.

Ea știe că nu este singură și că tata o va sprijini mereu, chiar și atunci când barba îi va fi căruntă și ochii tulburi poate de prea multe câte au văzut până atunci, îi va fi alături chiar și când acesta nu va mai fi.

Prezența lui nu va înceta să îi fie aproape de câte ori are nevoie. E drept, când deja a devenit femeie, nu mai are atâta nevoie de această prezență, însă femeia care odată a fost doar fetița de pe genunchii tatălui va ști să prețuiască această prezență și relația va continua. Chiar și după ce ea însăși va trece în neființă, relația aceasta va dăinui peste generații și generații pentru că iubirea dintre un copil și părintele sau este nemuritoare.

Încă de când este doar un bebeluș, fetița știe să detecteze prezența tatălui când acesta intră în cameră și întoarce instinctiv capul după el. Încă de la această vârstă, prezența masculină este ca un magnet, încât chiar și atunci când se hrănește la sânul mamei ei, va întoarce capul atunci când în cameră va intra un bărbat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata