Un truc genial: Iată cum poți scăpa de țânțari foarte simplu! Nu te vor mai mușca niciodată dacă faci asta:

Odată cu venirea verii se deschide sezonul ţânţarilor, acea perioadă din an când oamenii devin o importantă sură de hrană pentru micii „vampiri”.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, anual mor 1 milion de oameni din cauza ţânţarilor. Estimările indică faptul că între 300 şi 500 de milioane de cazuri de malaria apar anual şi că la fiecare 30 de secunde un copil se stinge din viaţă ca urmare a contractării acestei boli. In acest sezon ii intalnim peste tot si nu este usor sa scapi de ei.

Exista in comert tot felul de solutii impotriva lor care ne promit mult si fac putin. Pe langa faptul ca nu au un rezultat foarte bun mai sunt si nocive organismului. In acest articol va vom prezenta un truc simplu care va va scapa de tantari pentru totdeauna.

Pentru a prepara acet remediu aveti nevoie de ulei esential de citronella, ulei esential de lemongrass si ulei esential de eucalipt.

Se amesteca bine aceste ingrediente si de pun intr-o sticla cu pulverizator. Aplica acest remediu pe partile expuse.

Mai poti folosi inca un remediu simplu. Amesteca 30 de picaturi de ulei esential de lavanda cu doua linguri ulei de masline. Cu amestecul obtinut se maseaza pielea.

Mananca usturoi. Se pare ca tantarilor le displce mirosul de usturoi. Mancand mai mult usturoi pielea va emana un miros care ii tine la distanta pe micii “vampiri”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata