Un video emoționant pe care trebuie să îl vadă toți românii

Bogdan Petriceicu Hașdeu spunea: ”Moldova, Transilvania și Muntenia nu există pe fața pământului. Există o singură Românie: exită un singur corp și un singur suflet în care toți nervii și toate suspinele vibrează unul către altul”. Acestea sunt niște cuvinte de unire și putere a țării noastre de glorie și de dor. România a fost, este și va fi mereu în sufletul românului adevărat.

România e PATRIA NOASTRĂ, restul sunt doar țări

Ea este Patria noastră pe când restul sunt doar țări. Filmulețul de mai sus a fost creat pentru a promova valorile primordiale ale României. Cele mai frumoase locuri de pe acest meleag misterios, însoțite de cea mai duioasă melodie a compozitorului Gheorghe Zamfir și de versurile de suflet ale lui Constantin Bălăcianu.

Din acest filmuleț veți putea desprinde cele mai frumoase emoții patriotice pe care nu le-ați mai simțit până acum.

Nu cred că ar fi vreun român care să urmărească acest video și să nu vibreze, pentru că mesajul transmis prin muzica, versuri și imagini este mai mult decât profund. Acesta va ajunge la sufletele tuturor patrioților adevărați și le va topi inima de dragoste și de dor.

România face parte din noi

România face parte din noi și va bate mereu în pieptul nostru până la ultima suflare.

Dragi români, iubiți-vă țara, ocrotiți-o de rele și mândriți-vă cu ea!

Dacă ești un român adevărat, distribuie acest articol pentru a promova în continuare frumusețile unice din țara ta! Dă-ne un like și lasă-ne un comentariu cu părerea ta despre România. Îți mulțumim pentu vizionare! sursa:

1 Comentariu
  1. Ion M spune

    E cea mai frumoasa patrie casa noastra

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata