Vacanta Mare cu Leana, Costel si Axinte:))) INUNDATIILE, cea mai tare comedie:

Dupa ce v-a facut sa radeti in hohote ani de zile, Mugur Mihaescu, alias Leana lui Partag, este pus pe fapte si mai mari. E foarte mandru de personajul pe care l-a creat si care aduce, de fiecare data, veselie in casele romanilor.
Leana si Costel, personajele interpretate de Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu de la Vacanta Mare, au avut de unde sa se inspire. Sunteti pregatiti sa radeti cu gura pana la urechi?

Veste buna pentru fani

„Vacanta Mare”, grupul de umor deopotriva contestat si iubit in Romania, se pregateste sa mai faca un lungmetraj. Dupa ce „Garcea si oltenii” a adus la cinematograf sute de mii de platitori de bilete, aratand ca reteta de umor abrupt si fara ocolisuri are priza la public, actorii din trupa se pregatesc din nou sa ofere subiecte de dezbatere presei si criticilor de specialitate.

La studiourile din Buftea se va filma in toamna aceasta zi si noapte. „E un film pe care-l realizam special pentru sarbatorirea a 10 ani de la aparitia Pro Tv. Va fi o comedie de lungmetraj, dupa un scenariu scris de mine si de Radu Pietreanu, un proiect care, zic eu, va repune, alaturi de „Garcea si oltenii”, comedia romaneasca in prim-planul lungmetrajelor autohtone.

Va fi o comedie pe intelesul tuturor, de fapt un basm intr-o lume cat se poate de romaneasca. Scenariul se concentreaza pe o poveste de dragoste care se petrece intre mahalaua gunoierilor, hingherilor si a oamenilor de rand, amestecati fara voia lor cu lumea palatelor tiganesti si a personajelor lui Kusturica”, spune Mugur Mihaescu.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata