Vești triste pentru fanii lui Alexandru Arșinel. “Acum nu mai poate merge ”

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital, după ce în urmă cu doar câteva luni a căzut și s-a lovit puternic la cap. Aceasta a fost operată atunci de urgență. În prezent, femeia se află sub supravegherea medicilor, pentru noi investigații.

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital, pentru analize. Totul s-a petrecut acum aproximativ un an, la serbarea nepotului lor, când aceasta a căzut pe scări.

Soția lui Alexandru Arșinel, internată în spital de câteva zile
„Dezastrul nostru este soţia, care este internată la Spitalul Municipal unde i se fac analize. A fost o întâmplare, a căzut pe scări, a făcut un hematom, a fost operată, este deocamdată aşa cum este cu speranţa că vor apărea îmbunătăţiri la starea ei.

A fost la grădiniţă anul trecut la serbarea lui Rareş şi a căzut pe scări. I s-a agăţat tocul de o scară. A fost nevoită să ajungă de urgenţă să i se scoată cheagul de sânge. Meseria ei a fost să lucreze în sport, acum nu mai poate merge singură. Este internată de o săptămână jumătate, o să o aduc joi acasă.” a spus Alexandru Arşinel la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata