Veterinarul a vrut sa eutanasieze acest catel batut de soarta, cand o tanara l-a luat si l-a ingrijit. In numai cateva luni s-a transformat intr-un ursulet de plus

În luna iulie a anului trecut, un căţeluş bătut de soartă îşi găsea în sfârşit alinarea în braţele unei tinere cu suflet mare. Starea în care se afla atunci când a fost găsit pe marginea unei şosele aglomerate era pur şi simplu deplorabilă. Cu trupul devorat de râie şi paraziţi, bietul căţeluş se lupta din răsputeri să trăiască. Diagnosticul veterinarului a fost crunt, acesta spunându-i fără nicio rezervă tinerei că patrupedul trebuie eutanasiat.

Noua stăpâna a lui Benji a refuzat să se dea bătută şi a făcut tot posibilul pentru a-l vindeca. Zi de zi ea l-a îmbăiat şi i-a uns întreg corpul cu ulei de cocos, iar în numai câteva luni transformarea patrupedului a fost spectaculoasă. Blăniţa i s-a regenerat şi pe zi ce trecea creştea din ce în ce mai deasă, astfel încât căţeluşul râios de altădată arăta acum precum un ursuleţ drăgălaş.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata