Vica Blochina, vacanță de Crăciun în Thailanda. Iubitul ei plătește pe cazare 12.000 de euro pe noapte!

Vica Blochina petrece Sărbătorile de iarnă cu mare still, la căldură. stil. Fosta balerină de la Melody este răsfățată de

iubitul ei în Thailanda, unde acesta plătește 12.000 de euro pe noapte pentru vila în care sunt cazați.

Fosta balerină face totul ca iubita lui să se simtă bine, așa că de Crăciun a gătit curcan.

La rândul ei, fosta balerină a venit cu palinca, așa că voia bună este asigurată.

Din câte se pare, partenerul de distracții al blondei pare se fie un om extrem de generos și asta pentru că milionarul grec ar fi scos din buzunar o mică avere pentru vacanța din Thailanda. După cum Vica Blochina a declarat, în urmă cu câteva zile, luxoasa vilă în care petrec de sărbători împreună cu mai multe prietene ale Vicăi costă 12.000 de euro pe zi.

“Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.

Vica Blochina: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora”
Fosta dansatoare Vica Blochina se apropie de vârsta de 50 de ani, dar trăiește ca la 20! Ea a recunoscut că este invidiată pentru stilul ei de viață: se plimbă peste tot și nu pe banii ei.

Vica a mărturisit că deși muncește, are grijă de fiul ei, găsește mereu timp să se și distreze! Iar recent și-a făcut timp să-i pună la punct și pe cei care o judecă. Este conștientă de atuurile pe care le are, dar și de felul în care arată și nu vrea ca viața să treacă pe lângă ea.

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a declarat Vica.

Dată în judecată pentru că nu și-a plătit întreținerea
Reamintim că, în trecut, Vica Blochina a fost dată în judecată de asociația de proprietari din complexul în care locuiește încă din 2007, pe motiv că nu și-a plătit întreținerea.

“Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă.

Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin”, a declarat Vica Blochina, în urmă cu ceva timp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata