Victor Slav, mesaj cu subînţeles pentru Bianca Drăguşanu: „La un moment dat toţi achităm”

Victor Slav este o persoană discretă şi rareori îşi expune gândurile şi trăirile pe reţelele de socializare. De această dată, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a făcut public un mesaj profund care dă de gândit şi lasă loc de înterpretări.

Recent, Victor Slav a postat o poză cu un mesaj în care vorbeşte despre păcatele săvârşite de-a lungul vieţii şi răul pe care oamenii îl fac aproapelui lor. El spune că toate se vor achita la un moment dat cu o „monedă” la care mulţi nu s-ar gândi vreodată.

„În funcţie de păcatele săvârşite şi de preşurile pe car le-am tras fiecare de sub picioarele altora, la un moment dat toţi achităm prestaţiile cu nişte monede care nici nu ştiam că există.”, a fost mesajul postat de Victor Slav, pe o reţea de socializare.

„Foarte adevărat şi bine spus!”, „Legile nescrise ale vieţii…”, „Drept la ţintă! Foarte corect. Karma”, a fost doar o mică parte dintre mesajele primite de Victor Slav din partea internauţilor.

Victor Slav, în vârstă de 38 ani, cunoscut drept „Băiatul de la meteo”, este fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Natalia Sofia. Povestea lor de dragoste a fost una plină de năbădăi şi a luat sfârşit în vara anului 2018.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata