Victor Slav, mesaj pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a pozat fara haine in cabina de dus

Victor Slav a transmis un mesaj care… pare să facă referire la Bianca Drăgușanu. Iar totul vine după ce, zilele trecute, blondina s-a pozat complet dezbrăcată în cabina de duș.

ilele trecute, internetul a luat foc după ce Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie pe contul său de Instagram. Ei bine, nu a fost o fotografie oarecare ci una demnă de filmele XXX deoarece vedeta s-a pozat în cabina de duș… complet goală! La puțin timp însă, Bianca Drăgușanu a hotărât să șteargă fotografia incendiară. Dar… nu a mai contat pentru că ipostaza în care a fost surprinsă blondina… a fost văzută de toată lumea. Și când spunem toată lumea… ne referim și la Victor Slav

Ei bine, după publicarea fotografiei buclucașe… Victor Slav a reacționat! Sau cel puțin… așa dă de înțeles tuturor. Nu de alta, dar prezentatorul TV a publicat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram care pare să îi fie adresat fostei sale soții. Pesemne, Victor Slav pare să nu fie încântat de comportamentul pe care l-a adoptat Bianca Drăgușanu în ultima perioadă.

„Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca. Ea trebuie sa traiasca in habitatul sau, sa fie admirata, dorita, curtata… Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Eu cred ca l-a ales pe Tate la un moment dat pentru ca a gasit acel ceva pe care nu l-a gasit la alti barbati. Fiecare partener are altceva de oferit…Sa va spun ceva! Dragusanu nu este materialista, cum spun toti. Va zic clar, daca era materialista, puncta la nivel de miliardari si stiu eu ce vorbesc„, a declarat Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata