Victor Slav vorbeste despre relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca

La doua luni de la despartirea de Bianca, in sfarsit, Victor Slav a dezvaluit cateva amanunte din relatia pe care o are cu fiica sa, Sofia!

Victor Slav poveste ce se intampla in relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca Dragusanu! “Ne intelegem foarte bine”

“Ne vedem aproape in fiecare zi, spun aproape fiindca au fost unele zile in care am avut repetitiile pentru noul show “Vulturii de noapte” si atunci nu am reusit sa ajung la ea! In rest, mereu ma duc la cea mica! O ador, pur si simplu! Ne intelegem foarte bine!

Ma alinta “Vantur”, nu poate sa imi zica Victor! Nu stiu de unde pana unde a ajuns sa ma strige asa, dar imi place. Mi se pare foarte haios si o iubesc enorm cand o aud stalcind cuvintele.

In ceea ce o priveste, isi spune “Maca”, este de fapt de la “Ma cheama”, si nu este nici Sofia, este “Fofaia”! In concluzie, o cheama “Maca Fofaia”.
E o minune de copil si ma bucur ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu ea”, a declarat prezentatorul, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

ilor!!! O splendoare de fetiță și un adevărat tatic! Pupici!”, sunt câteva din mesajele primite de Victor pe Instagram.

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu a zguduit temeliile showbizului românesc acum câteva săptămâni, când a apărut pentru prima dată în spațiul media.

După ce relația dintre cei doi nu mai funcționa de ceva vreme, aceștia au stabilit de comun acord că soluția este una singură: să pornească pe căi separate, chiar dacă îi leagă un copil, micuța Sofia.

Deși nu mai locuiesc împreună de aproximativ două luni, iar întâlnirile dintre ei au devenit din ce în ce mai rare, Bianca și Victor s-au revăzut ieri, 16 iulie, pentru a-și face câteva planuri de viitor, de dragul fiicei lor.
Cei doi au organizat întâlnirea în fostul lor domiciliu conjugal și au discutat despre modul în care își vor petrece acest an…împreună.

Se pare că Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg ceva mai bine, de la despărțire, chiar dacă răcirea dintre ei este vizibilă și iremediabilă.

Mai ales de când Bianca a ales să se consoleze, la scurt timp după separarea de fostul soț, la brațul unui alt bărbat, luptătorul Tristan Tate.

Totuși, trecând peste aceste incoveniențe de dragul fiicei lor, Sofia, cei doi prezentatori TV au stabilit o întâlnire, în care au discutat despre cum își vor petrece împreună sărbătorile ce vor urma în acest an, conform revistei Viva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata