Video: Foarte emotionant! Cainele care sta si plange la mormantul stapanului!

Un film induiosator a aparut pe retelele de socializare, dupa ce un barbat a filmat un caine care plangea la mormantul stapanei sale, la doar cateva zile dupa ce aceasta a fost inmormantata.Wiley este un caine din rasa husky, antrenat special pentru a oferi sprijin soldatilor intorsi din razboi. Cu toate acestea, patrupedul a reactionat ciudat in momentul in care a mers alaturi de familie la mormantul batranei care avea grija de el.

Wiley este un câine din rasa husky, antrenat special pentru a oferi sprijin soldaţilor întorşi din război. Cu toate acestea, patrupedul a reacţionat ciudat în momentul în care a mers alături de familie la mormântul bătrânei care avea grijă de el.

Potrivit celui care a filmat întregul incident, este pentru prima dată când câinele reacţionează în acest mod, gestul fiind înduioşător. Acest lucru arată că şi animalele au sentimente, resimţind pierderea unei persoane dragi în acelaşi mod în care simt şi oamenii.

Filmuletul a fost postat pe YouTube de o utilizatoare – sarahvarley13 – pe data de 14 aprilie, iar pana pe data de 26 aprilie fusese vizualizat de peste 130.000 de oameni. Acelasi filmulet a fost postat si pe site-ul unui centru de salvare a animalelor din California.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata