Vine o tanara fatuca de 17 ani la spovedit

Vine o fata de 17 ani la popa, sa se spovedeasca. Trista, de tot in lacrimi intra in confesional. -Zi-mi fata mea, ce ai facut? -Apoi, parinte, eram acasa, in camera si a venit la mine Vasile. Popa, plictisit: -Si? -Si a inceput sa ma sarute, pasional… Popa, putin mai interesat: -Si? -Si a inceput sa ma pipaie peste tot… Popa, inflacarat: -Siii? -Si m-a dezbracat… Popa, in culmea extazului: -Siiiiiii? -Si s-a urcat peste mine… Popa, inebunit: -SIIIII? -Si a intrat mama ! -FI-RA-R MATA A DRACULUI !!!!

Parinte, zise blonda la spovedanie, mi-am inselat barbatul anul acesta de 11 ori. – Si regreti ca ai pacatuit? – Nu prea regret, ca eu in domeniul acesta nu sunt prea credincioasa… – Si atunci de ce ai mai venit la spovedanie? – Pai trebuia sa ma laud si eu la cineva, nu?

Preotul Gheorghe, suparat foarte tare, isi varsa amarul la un pahar de vorba cu un credincios: – De o luna incoace nu stiu ce se intampla, dar in fiecare saptamana imi dispare bicicleta, spune necajit “sfintia sa”. – Lucrul diavolului, parinte,dar se poate rezolva, isi da cu parerea credinciosul nostru. Cand citesti cele zece porunci, in timpul slujbei, o sa ajungi la aia cu …sa nu furi…. Ei, repeti partea asta pana cand o sa vezi unul rosind puternic si atunci sa stii ca ai prins hotul…. Peste o saptamana se intalnesc din nou, credinciosul nostru fiind foarte curios daca reteta sa a avut efectul scontat: – Mai omule bun, ai avut dreptate. In timpul slujbei, am inceput sa citesc cele zece porunci si cand am ajuns la aia cu …sa nu pre@curvesti…mi-am adus aminte unde am lasat bicicleta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata