Viorica de la Clejani canta LIVE impreuna cu fiica ei, Margherita, o melodie pentru romanii din strainatate: „Acasa dorul ma cheama”

Viorica de la Clejani şi-a văzut visul cu ochii! Cântăreaţa de muzică lăutărească a fost invitata unei emisiuni tv la care a făcut furori cu noua ei siluetă. Interpreta a renunţat la costumul popular sau la rochiile lungi şi largi şi şi-a etalat talia şui picioarele subţiri printr-o ţinută de zi care i-a pus în valoare noile forme.

Viorica de la Clejani e tare mândră de faptul că a reuşit să dea jos câteva kilograme care îi făceau mari neplăceri. S-a vehiculat că artista şi-ar şi făcut o operaţie de micşorare a stomacului, dar până acum cântăreaţa nu a dat detalii despre faptul că s-ar fi supus la această intervenţie chirurgicală. În urmă ceva timp, artista avea discuţii aprinse pe marginea acestui subiect cu soţul ei, Ioniţă, care îi interzisese categorit să ajungă la bistruriu pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Nu se ştie prin ce metodă, Viorica a scăpat de burtică şi şi-a tonifiat picioarele, însă artista este de nerecunoscut. Ea a fost invitată la matinalul de la Antena Stars, unde i-a uimit pe cei doi prezentatori. Viorica a optat pentru o ţinută lejeră, formată din bluză şi pantaloni mulaţi, dar care i-a venit perfect.

„Când mă îmbrasc aşa mai casual, arăt şi eu altfel. Am slăbit pentru că stau toată ziua la studioul de înregistrări, muncesc mult, Ioniţă mă iubeşte!, a glumit Viorica de la Clejani.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata