Zodii care nu se vor înțelege niciodată – De cine să te ferești

Compatibilitatea zodiilor e o artă pe care astrologii o studiază permanent. Există zodii care nu se vor înțelege niciodată, oricât de mult s-ar strădui. Tot timpul vor exista conflicte, situații în contradictoriu care le va destrăma.

Oamenii, sunt diferiți, din fericire, la fel și zodiile. Iată de cine trebuie să te ferești, conform horoscopului.

Zodia Berbec nu se va înțelege niciodată cu zodia…
Pești. Berbecii sunt pragmatici, Peștii sunt sensibili și emoționali. Oricât de mult și-ar dori, aceste zodii nu vor fi pe aceeași lungime de undă.

Zodia Taur nu se va înțelege niciodată cu zodia…
Gemeni. Acești nativi nu sunt pe stilul tău: îți plac coerența, stabilitatea și rutina, iar Gemenii vor fi întotdeauna „prea mult” pentru tine.

Zodia Rac nu se va înțelege niciodată cu zodia…
Fecioară. La fel ca Taurul, Fecioarele sunt de asemenea practice și iubesc rutina și timpul lor singuri, sunt de asemenea rezervați cu gândurile și sentimentele lor. De aceea, Fecioara va părea întotdeauna prea „liniștită”și oarecum plictisitoare pentru tine.

Zodia Fecioară nu se va înțelege niciodată cu….
Capricorn. Acest nativ este detașat și le ia un timp pentru a se atașa sau a avea încredere în cineva. Pe de altă parte sunt grijulii, dăruitori și iubitori. Au nevoie de emoții intense și puternice pentru a fi în poveste.

Zodia Balanță nu se va înțelege niciodată cu…
Rac. Tu ești echilibrul în persoană, iar intensitatea Racului te poate face să te simți inconfortabil. Vei simți mereu că nu faci suficient și te va face să te simți vinovat tot timpul.

Zodia Leu nu se va înțelege niciodată cu …
Balanță. Ești prea ciudat și pretențios pentru un nativ în Balanță echilibrat și diplomat. Ai nevoie de un semn mai pasional / de foc ca tine.

Zodia Fecioară nu se va înțelege niciodată cu …
Săgetător. Cele două zodii sunt mereu opuse. Voi doi abia ați putea avea timp să vă vedeți, pentru că probabil că lucrați, iar Săgetătorul probabil că își planifică următoarea călătorie.

Zodia Balanța nu se va înțelege niciodată cu …
Rac. Îți place totul în doze perfecte și îți place totul cu moderatie, motiv pentru care intensitatea Racului te poate face să te simți inconfortabil. Vei simți mereu că nu faci suficient și te va face să te simți vinovat tot timpul.

Zodia Scorpion nu se va înțelege niciodată cu …
Leu. Sunteți amândoi încrezători, fermecători și carismatici și iubiți atenția, care poate deveni competitivă într-o manieră nesănătoasă, pentru că unul dintre voi va încerca întotdeauna să-l stăpânească pe celălalt.

Zodia Săgetător nu se va înțelege niciodată cu…
Taur. Sunteți perfecționiști și vă plac planurile pentru viitor și îți place să trăiești zi de zi. Veți fi obosit de modul în care un Taur vă va spune cum să vă trăiți viața.

Zodia Capricorn nu se înțelege niciodată cu …
Berbec. E o lipsă de comunicare între voi deoarece Capricornii sunt privați, iar Berbecii sunt nerăbdători. De aceea va dura pentru totdeauna până când voi doi vă veți deschide unul altuia.

Zodia Vărsător nu se înțelege niciodată cu …
Scorpion. Felul tău de a fi rebel îl pot eticheta pe Scorpion în mod greșit. Scorpionii nu iartă cu ușurință și le pasă de cum arată în public, în timp ce tu ești mai mult decât un spirit liber.

Zodia Pești nu se va înțelege niciodată cu…
Vărsător. Peștii nu pot ține pasul cu toanele Vărsătorilor. Sunteți destul de emoțional și vă place cineva care acordă o atenție deosebită felului în care vă simțiți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata