Acel moment când nimeni NU se așteaptă la nimic de la tine ! Adolescentul de peste 300 de kilograme cu voce de înger:

Acel moment când nimeni NU se așteaptă la nimic de la tine ! Adolescentul de peste 300 de kilograme cu voce de înger:

Justin Williamson are un singur vis în viață: își dorește ca, într-o zi, să joace și să cânte pe scena de la Broadway fără să fie pus în pericol.

Adolsecentul care cântărea peste 300 de kilograme a apărut într-un episod din emisiunea The Doctors în anul 2015, unde au fost expuse toate problemele fizice și emoționale prin care trece un adolescent obez.

Acesta a avut curajul de a povesti cât de mult i-a influențat greutate viața și faptul că obezitatea i-a împiedicat, de cele mai multe ori, pe cei din jur să își dorească să formeze o legătură cu el.

Alături de mama sa, Julie și de sora lui, Jordan, Justin a descris cât de mult s-a schimbat percepția oamenilor despre el atunci când a început să cânte în calasa a VII-a.

Justin spune: “Oamenii au putut să vadă cine sunt pe interior, cu adevărat”. La cererea prezentatorilor, Justin s-a ridicat în fața mulțimii și a împărtățit o parte din talentul lui prin cântecul extrem de puternic Amazing Grace.

Reacția oamenilor care l-au văzut live este un testament al pasiunii și ale abilităților sale, lucruri care i-au atras atenția concurentului emisiunii Biggest Loser, Joe Ostaszewski care l-a acompaniat pe Justin pe scena emisiunii The Doctors.

Ostaszewski a început un site numit Saving Justin prin care încerca să facă un efort de a-l ajuta pe tânărul adolescent în călătoria lui incredibil de grea de a pierde în greutate și de a-și vedea visul cu ochii.

În plus, Ostaszewski poate fi considerat un mentor pentru Justin, în special pentru că discută despre problemele pe care le-a avut el însuși cu greutatea și cât de tare s-a chinuit să ajungă la o greutate normală care să nu îi pună sănătatea în pericol.

Ostaszewski susține că a fost inspirat în momentul în care l-a cunoscut pe Justin pentru prima dată: “realizez cât este de inteligent și de bun și, mai mult, cât este de talentat.“

Acesta și-a dorit să îi ofere lui Justin o viață mai bună si a crezut cu tărie că oamenii pot lucra impreună pentru a-i salva viața lui Justin.

Scopul lui este admirabil, mai ales că Justin merge pe principiul că are o voce și că trebuie să se facă auzit.

În plus, acesta a adăugat: “nu vreau sâ îmi pierd viața cu toată această muzică din interiorul meu“, cuvinte puternice care au ieșit din gura unui adolescent ale cărui vise îi depășesc așteptările.

A reușit Justin să ajungă acolo unde și-a propus?

Fanii lui Justin vor fi mai mult ca fericiți să afle că acesta face progrese minunate spre a-și atinge scopurile. După ce a pierdut deja în jur de 150 de kilograme, Justin are un stil de viață mult mai sănătos.

Acesta a ajuns la colegiu unde continuă să lucreze pentru visul său de a ajunge muzician.

În cele mai recente postări pe Facebook, acesta a împărtășit: “ sunt o persoană care ia viața în piept pas cu pas ceea ce probabil nu spune mult, dar măcar sunt în viață!“

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata