Tămâia, cu proprietățile sale antiinflamatorii, a fost folosită de secole pentru tratarea chisturilor de pe ficat, plămâni, rinichi și ovare

Studiile au confirmat capacitatea sa de a distruge celulele canceroase la nivelul ovarelor și de a spori eficacitatea chimioterapiei în tratarea celulelor care, în mod normal, nu răspund la tratamentele clasice.

Specialiștii britanici susțin că tămâia poate fi utilă în special în situațiile în care cancerul manifestă rezistență la tratamentele tradiționale, putând contribui, de asemenea, la extinderea speranței de viață în cazurile avansate de cancer ovarian.

Tămâia reprezintă, probabil, cel mai puternic și cunoscut remediu în medicina populară magică românească. O cură remarcabilă, cu efect de topire a chisturilor de pe ficat, plămâni sau rinichi, se bazează pe utilizarea tămâiei.

În prima săptămână, se consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un bob de tămâie albă, de mărimea unui bob de mazăre, învelit în miez de pâine (pentru a proteja dinții și a preveni formarea cariilor). În următoarele trei săptămâni, procedura este aceeași, dar cu administrare la fiecare două zile. În paralel, se consumă trei-patru pahare de ceai de traista-ciobanului înaintea meselor principale și chiar între mese, înlocuind apa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata